Kom indenfor i vores hyggelige omgivelser

Sailors Familierestaurant ligger lige ud til havnen, hvor der er monteret store skydedøre, der kan åbnes når vejret tillader det. 
Hos os finder du et bredt menukort med specialiteter der er fremstillet af friske råvarer fra havet. Vores råvarer får vi så vidt muligt fra Læsø. 
Det gælder både for grøntsager, sprøjtefri kartofler samt friskfangede fisk og jomfruhummere. Du kan nyde et stjerneskud, fisketallerken a la Østerby eller et af vore mange tilbud fra vores menukort.

Adgangsforholdene til vores restaurant er handicapvenlige og derudover har vi i vores toiletafdeling indrettet et stort modernet handicaptoilet med pusleplads, det finder I i stueetagen. Der forefindes også toilet på 1. salen.

Alle menuer er til familievenlige priser. Alle menuer kan også bestille til ud af huset.
Vi prøver så vidt muligt at komme ud til bordene, men er ventetiden for lang vedrørende bestilling/betaling, beder vi Dem om henvendelse i baren. På forhånd tak.

I vores pub afd. er der et maritimt miljø. Her finder du b.la. specialiteter som Fur øl, Newcastle samt mange andre special øl. Alle vores drinks er altid 4cl & Irsk Coffe til kun 50,-
Happy Hour: Hver dag har vi "Happy Hour" på alm. fadøl mellem 
1600 - 1700 til kun 25,-.

I løbet af sæsonen har vi mange musikarrangementer, med såvel ukendte som kendte musikere der kommer fra hele landet.
Der forefindes forskellige instrumenter til fri afbenyttelse i Restauranten.

WI-FI: Gratis WI-FI henvendelse i baren for kode til netværket.

Hunde er velkommen, hos os er du velkommen til at tage din hund med i restauranten, hvis din hund er børnevenlig og rar - vi er vært med kiks og vand.

Busselskaber, større grupper & lukkede selskaber:
Vi har mulighed for at dække op til ca. 70 personer i stueetagen samt 30 personer på 1. sal, hvis I ønsker et lukket selskab.
Ring og hør - vi er altid klar med et godt tilbud på f.eks. frokostplatter/middagsretter samt madpakke-sandwich (bestilles dagen før min. 10 pers.)
Desuden har vi vort fast tilbud; kaffe med dagens kage for kun 45,-

 

© Læsø Marina Park. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates