Mousserende vin, hvidvin, rosévin, rødvin

Mousserende

Moscato, Uvello Dolce, Italien

1/1 fl.

228.-

Denne let perlende vin er lavet på Moscato-druen. Druerne kommer fra over 20 år gamle vinstokke i dalen mellem floderne Tanaro og Bormida i Piemonte. Farven er strågul, smagen elegant, med sødme og aroma af muscat.

Aurora Espumante, Chardonnay Brut, Brasilien

248.-

Aurora Espumante Chardonnay Brut har en flot gylden farve og en forfriskende smag, med strejf af frugter og ristede noter. En helt særlig vin til særlige lejligheder!

Prosecco Brut Organic, Ca´Selva, Italien

268.-

Prosecco betyder ”næsten tør”. Prosecco Brut Organic Ca´Selva har en strågul farve med grønne reflekser. Smagen er frisk og liflig, med noter af grønne æbler og fersken. De naturlige bobler er vedholdende og små.

Louis Perdrier, Frankrig

1/4 fl.

50.-

Mousserende & tør

 

Hvidvin

Hunter’s Creek, Chardonnay, Australien

1/1 fl.

198.-

Druesorten Chardonnay kendes fra stort set alle vinproducerende områder i verden og blandt de mest efterspurgte. De fuldmodne druer giver her en aromatisk hvidvin med en lækker aroma af tropisk frugt. Vinen er ganske fyldig og kombinerer elegant den bløde fylde med et flot, frisk pift af citrus.

Riesling, Johan Klauss, Mosel - Tyskland

208.-

Skråningerne ved Mosel hører til de stejleste i verden, hvilket giver stokkene og druerne optimal soleksponering. Rieslingdruen har perfekte vækstbetingelser i dette område. Johan Klauss Riesling er en sprød, velafbalanceret hvidvin med elegant sødme fra den berømte dal med lang tradition.

Pinot Grigio, Zonin, Italien

228.-

Pinot Grigio Zonin har en smuk lys gylden farve med brilliante reflekser. Bouqueten er frugtagtig, med duft af mandelblomster og ferskner. Vinen har en elegant smag med en frisk og ren eftersmag.

Baron Philippe de Rothschild, Cépages Pays d´Oc, Sauvignon Bl., Frankrig

248.-

Lys gul hvidvin med grønligt skær. Frisk og crispy, med strejf af citrus og grønne noter i duften. Smagen er tør. Grønne æbler, stikkelsbær, citrus og lemon kan forekomme.

Boschendal, Rachel’s Chenin Blanc, Sydafrika

238.-

Boschendal var det første vinfirma, der gærede Chenin Blanc på træfade. Resultatet er en mild og fyldig hvidvin med en udpræget eksotisk aroma. Smagen er præget af frugt.

Fortant, Chardonnay, Frankrig

1/4 fl.

50.-

Fortant Chardonnay har en lys halmgul farve. Duften er kraftig og raffineret, med intens aroma af pærer, figner, ananas og ristede hasselnødder, der diskret rundes af med toner af honning. Smagen er blød og cremet, med behagelig livlighed, toppet med noter af figner og vanille.

 

Rosévin

Vino Rosato, Minini, Italien

Glas 50.-

1/1 fl.

198.-

Vino Rosato er lavet af en kombination af druer fra det centrale Italien & Sicilien & har en perfekt kombination af friskhed & karakter. Vinen har en intens farve & en fyldig & frugt-agtig smag med strejf af blomster

Domaine Houchart, Côtes de Provence Rosé, Frankrig

238.-

Domaine Houchart Rosé er flot, klar i farven. Har en lækker bouquet med fine frugtnuancer. Den er frisk, let tør i smagen og bør nydes afkølet.

 

Rødvin

Hunter’s Creek, Shiraz / Cabernet, Australien

198.-

Druesorten Shiraz er efterhånden meget udbredt i Australien og giver vinen sin fylde og det elegante strejf af krydderi. Den klassiske Cabernet Sauvignon er med til at understrege dybde og bredde i smagen og medvirker til at give vinen sin harmoniske smag. Vinen fremstår med en flot, rød farve og en indtagende duft af moden frugt og krydderi. Smagen er velafbalanceret, ganske kraftig og giver en god fornemmelse af fylde på tungen.

Doña Florencia, Cabernet Sauvignon, Chile

228.-

Farven er klar rubinrød. Aromaen bringer et betagende indtryk af brombær og vanilje. Smagen er kraftfuld og generøs med moden og velstruktureret tannin. Bløde toner af peber, tobak og vanille mødes med søde sorte frugter. Lækker velafbalanceret finish med stor vedholdenhed.

Læsø Marina Park, Louis Invino, Merlot

248.-

Vinen kommer fra vinmarker, der ligger tæt ved Middelhavet, og som har alle de ekstraordinære fordele, som ideel temperatur og solskinstimer, der sikrer, at druerne altid er fuldmodne. Vinen er fremstillet på Merlot druer, hvilket har givet vinen den smukke dybrøde farve, samt den elegante, bløde og fyldige smag, som er så populær i Danmark.

Negroamaro, Duca di Carosino - Salento, Italien

268.-

Vinen er fremstillet udelukkende på Negro Amaro og fremtræder mørk, fyldig og særdeles blød. En ganske kort lagring på små barriques afrunder og tilfører en elegant modenhed. Den vedvarende og fyldige smag afsluttes raffineret af en lækker druesødme.

Corte Volponi, Ripasso Superiore DOC. Valpolicella, Italien

328.-

Duften er fyldig og intens, med noter af sort peber, vilde røde bær, læder og tobak. Smagen er kraftig, elegant med noter af rød frugt, lakrids, sød tobak, vanilje og chokolade.

Cà del Toma, Valpolicella Ripasso, Italien

298.-

Corvinadruerne fra det østlige Valpolicella udvælges omhyggeligt og opnår deres særlige dybde og kompleksitet fra 2. gæringen med amaroneresterne. Vinen er velafbalanceret, med harmonisk tannin.

Læsø-pigens rødvin, Malcolm Creek, Adelaide Hills, Sydaustralien

 

298.-

Fortant, Cabernet Sauvignon, Frankrig

1/4 fl.

50.-

Vinen har Cabernet Sauvignons karakteristiske aroma af solbær og røde og grønne peberfrugter. Smagen har en perfekt balance mellem kraft og blødhed. Røde sommer-frugter mixes behageligt med vanille og fremhæver friskheden der efterfølges af en bemærkelsesværdig lang eftersmag.

© Læsø Marina Park. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates